Flypark - Helsinki-Vantaa airport parking

Select the parking service

The cheapest!
Basic

Affordable outdoor parking, self-service. Drive to the info point, the staff will guide you to parking. We will take you to the airport, transition less than 5min.

Services:

 • Transportation
 • Parking

Basic Plus

Drive to the information desk, hand over the car keys to the staff. Transfers 24/7 and the journey to the terminal takes less than 5min. Less steps than you would park in the airport's P-halls. Key storage, car parked near the office, asphalt area. The customer picks up the car from the area upon arrival.

Services:

 • Transportation
 • Parking
 • Key holding service

Summer price!
Comfort

When returning from a flight, a clean and warm car, everyday luxury! Drive to the information point, hand over the car keys to the staff. Transfers 24/7 and the journey to the terminal takes less than 5min. Less steps than parking in the airport's P-halls. In addition to laundry and hall handover, you can order other additional services. mm. electric car charging, cleaning, maintenance and glass repair, etc.

Services:

 • Hand wash
 • Key holding service
 • Parking
 • Info/ halliluovutus

Lux

Car parking during the trip in a locked and supervised indoor hall! Drive to the information point, hand over the car keys to the staff. Transfers 24/7 and the journey to the terminal takes less than 5min. Less steps than parking in the airport's P-halls. In addition to laundry and hall delivery, you can order other additional services, e.g. cleaning, maintenance and glass repair, etc.

Services:

 • Info/ halliluovutus
 • Key holding service
 • Hand wash
 • Transportation

Basic XXL car

Affordable outdoor parking, self-service. Drive to the info point, the staff will guide you to parking. We will take you to the airport, transition less than 5min. This option is for cars of size XXL (length 5.3-7.5m) Motorhome, large vans and light K-A

Services:

 • Transportation
 • Parking

The average rating from our customer feedback is
4.8

Our customers are satisfied with our service which is certainly reflected on our average rating. Read on to see the most recent feedback we have been given.

Hans

7/15/2024
Fantastic as always :)

Riitta

7/15/2024
Kiitos, saimme täyden kympin arvoista palvelua.Tulemme taas syyskuussa uudestaan,nähdään.

Markku

7/9/2024
Kaikki toimi hienosti vaikka jouduimme muuttelemman aikatauluja pariinkin kertaan. Kiitos,

Current events at Flypark

Terms and conditions

TIETOSUOJASELOSTE

Lataa täältä

Yleistä Flypark -verkkokaupasta

Pysäköintipalveluja myy Flypark.fi / JK-House Oy (Y-tunnus 2351366-9). Pysäköintipaikan voi varata ainoastaan täysi-ikäinen.

Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolon.

Varaaminen

Pysäköintipaikan voi varata internetin välityksellä osoitteesta www.flypark.fi. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin varausehtoihin. Jos verkkokaupan varaus ei onnistu, lähetä matkan tiedot sähköpostitse myynti@flypark.fi vastaavilla tiedoilla mitä verkkosivulla kysytään.

Verkkovarauksen ja maksu verkossa etu koskee vain pysäköintiä.
Comfort ja Lux paketeista tai muista lisäpalveluista ei myönnetä alennusta.

Pysäköintiin voit tulla ilman ennakkovarausta mutta paikan päällä infopisteessä käytetään sillä hetkellä voimassa olevaa ovh hinnastoa. Ovh hintaa käytetään, kun maksu tapahtuu paikan päällä. Varaa aikaa infossa asiointiin.

Pysäköinnin alennus lasketaan aina pysäköinnin ovh hinnasta, EI lisäpalveluista ellei sitä ole erikseen informoitu.

Kampanjakoodi- tai muita alennuksia ei hyvitä jälkikäteen. Kampanjakoodit ovat voimassa vain verkkovarauksen yhteydessä ja kun varaus maksetaan verkossa.

Auton toimittaminen ja varastointi Flypark pysäköintiin, yleistietoutta sekä ehdot.

Varaa pysäköintipaikka verkkokaupan kautta. Suosittelemme pysäköintipaikan varaamista ja maksamista verkkokaupan kautta.

Etuja:

 • Pysäköintimaksu on hoidettu ennen matkan alkamista, ennakkovaraajan etu.
 • Kun pysäköinti paikka on varattu ennakkoon, varmistetaan että alueella on tilaa.

Tulet Flyparkkiin:

 • Aja aina ensin infopisteelle
 • Ilmoittaudu infossa henkilökunnalle, tai päätteellä, joka sijaitsee infotiskillä
 • Henkilökunta opastaa tästä eteenpäin miten pysäköinti tapahtuu
 • Matka lentokentälle kestää n. 4min
 • Paluumatkalla varataan kuljetus tekstiviestiohjeen mukaan
 • Bussi noutaa asiakkaan terminaalista viestin mukaisesta paikasta
 • Basic kuljettaja noutaa ajoneuvon pysäköintialueelta
 • Matkatavarat noudetaan infopisteestä sekä muut matkustajat
 • Pysäköinti päättyy

Basic plus, Comfort ja Lux –pysäköinnissä operointi tapahtuu matkalle lähtiessä sekä palatessa infopisteessä. Henkilökunta huolehtii auton pysäköinnistä asiakkaan puolesta.

Ajo-ohje löytyy verkkosivultamme.

Flypark ei vastaa aikataulu ym. muutoksista tai ruuhkista, joista voi aiheutua lennolta myöhästymistä. Asiakas vastaa itse Flyparkiin saapumisesta ajoissa. Ajomatkamme lentokentälle normaaliolosuhteissa on n. 4min + mahdollinen odotusaika. Palvelulupauksemme on 0-20min kun kuljetus on tilattu, ja bussi noutaa infosta tai terminaalista.

Flypark pysäköinnin kokonaishintaan sisältyy bussikuljetus.

Ruuhka-aikaan toimitusaika voi venyä odotettua pidemmäksi, jonka johdosta asiakkaan kannattaa olla ajoissa Flypark pysäköinnissä.

Pysäköintiaika ja lisävuorokausi veloitusperuste:

Pysäköintiaika lasketaan alkavan vuorokauden perusteella.

Esim. pysäköintiaika alkaa maanantaina klo 10.00 ja pysäköinti päättyy tiistaina klo 9.00 veloitusperuste on yksi vuorokausi.
Jos paluusi on tiistaina klo 11.00 veloitusperuste on kaksi vuorokautta.

Lisävuorokausiveloitus ulkopysäköinnissä on 5€/ vrk ja sisäpysäköinnissä 10€/ vrk

Jos paluumatka myöhästyy, siitä on hyvä ilmoittaa txt. viestillä numeroon +358401900910 nimi, auton rek.nro sekä uusi lennon laskeutumisaika ja lennonnumero.

Jos paluu venyy enemmän kuin kaksi vuorokautta, käytetään lisäveloitusperusteena alkuperäisiä verkkovarausehtoja, edellyttäen ennakkomuutosta joko sähköpostitse tai txt. viestillä.

Lisävuorokaudet maksetaan infossa matkalta palatessa.

Varausvahvistus

Teet varauksen, varausvahvistus tulee sähköpostiosoitteeseen jonka asiakas asettaa. Kannattaa katsoa myös roskapostit, jos vahvistus ei saavu perille. Tositteet löydät myös omilta sivuilta www.flypark.fi sivun ylälaidasta.

Ajo-ohjeen löydät verkkosivultamme.

Osoite: Pyhtäänkorventie 2, 01530 Vantaa.

Ajoneuvon varastointi

Alue on aidattu ja kameravalvottu sekä henkilökunta operoi alueella 24/7. Suosittelemme asiakkaita tyhjentämään arvokas esineistö autosta mm. navigaattori jne.

Ajoneuvossa on syytä olla liikennevakuutuksen lisäksi mm. murto-, vahinko- ja varkausvakuutus mahdollisten vahinkojen varalle.

Jos auto asetetaan seisontaan Traficomin kautta, jätä varkaus, ilkivalta ja palovakuutus voimaan. Flypark ei vastaa alueella tapahtuvien murto, varkaus ym vahingoista.

Kyseessä on yksityinen maksullinen alue mutta kolmannen osapuolen vahingon korvausvastuuta ei ole, kuten ei muissakaan maksullisissa/ maksuttomissa pysäköintihalli tai aluepaikoituksissa.

Flypark vastaa vain niistä vahingoista, jotka henkilökunta on aiheuttanut Basic+, Comfort ja Lux pakettien siirroissa, tai muissa työsuorituksien yhteydessä tapahtuneista vahingoista.
Alueella on videovalvonta ja autojen käsittely tapahtuu videovalvonnan alla.

Flypark ei vastaa pysäköinnin aikana tulleista teknisistä ongelmista tai vioista.

Basic pysäköintialue on eri pysäköinti riveissä kuin Comfort paketissa.
Lux-paketissa auto säilytetään lukituissa sisätiloissa.
Basic+, Comfort- ja Lux-paketeissa auton avaimien säilytys matkan aikana on Flyparkin toimitiloissa. Matkan ajan Flypark vastaa vain auton avaimen säilytyksestä.
Muut avaimet esim. kotiavaimien säilytyksestä vastaa asiakas.

Asiakkaan velvollisuus on reklamoida mahdollisista vaurioista välittömästi auton vastaanoton yhteydessä, samassa yhteydessä asiakas ottaa vaurioista valokuvat. Lisäksi auton yleiskuvat, sekä Flypark avaimenperästä molemmilta puolilta. Nämä valokuvat ja vaurion kuvaukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@flypark.fi

Dokumentit käsitellään 7vrk sisällä ja Flyparkin aiheuttamat vahingot korvataan yhtiön vastuuvakuutuksesta, jos aiheuttaja on Flyparkin henkilökuntaan liittyvä henkilö. Jos vahingon on aiheuttanut Flyparkin ulkopuolinen taho, näistä vahingoista ei vastaa Flypark vaan korvaus on haettava omasta kasko- tai ilkivaltavakuutuksesta, ellei vahingon aiheuttajaa ole tiedossa.

Jos asiakas huomaa jälkikäteen vaurion, reklamaatio tehdään aina kirjallisesti myynti@flypark.fi osoitteeseen edellä mainitun ohjeen mukaan.

Reklamointiaika on kaksi vuorokautta pysäköinnin päättymisestä, tämän jälkeen tulleita reklamointeja ei käsitellä.

Huomioi että alueella on videovalvonta 24/7.
Tarkistamme kaikki videomateriaalit ja vastausaika normaalisti 7 vuorokautta.
Videomateriaalia ei toimiteta sähköisesti.
Materiaali sisältää yritystietoja sekä henkilöstön ja asiakkaiden yksityisyyteen liittyvää materiaalia, jonka julkaisu on ehdottomasti kielletty.
Materiaali tallennetaan noin kuukausi ja katsottavissa Flypark Helsinki-Vantaa toimistolla. Kun videomateriaali on katsottu yhdessä, siitä on saatavissa tallenne niiltä osin, joissa ei näy edellä mainittuja yksityiseen liittyviä elementtejä.
Tallenne taltioidaan asiakkaan toimittamalle muistitikulle.

Pesuun liittyvä reklamaatio.

Comfort ja Lux paketteihin sisältyvä auton päälipesu on osa palvelupakettia.
Palvelupakettiin sisältyy pesun lisäksi avainsäilytys, pysäköintipalvelu, auton sisäänajo halliin ja luovutus lukitusta hallitilasta asiakkaan saapuessa matkalta. Pesun osuus palvelupaketista on 15€ joka sisältää pesuun liittyvän työn sekä aineet ja tarvikkeet.

Asiakkaan on syytä huomioida erityinen likaisuus mm. suola, hyönteisten jäämät, pihka ja muu lika, joka ei lähde normaalipesussa. Suosittelemme valitsemaan extrapesun, joka on lisäpalvelu.
Reklamaation aihe ei ole esim. yksittäinen valuma, kuivuneista vesipisaroista, lika vanteiden sisäpuolella, korin alaosien likaisuus tai kuivaamisen yhteydessä jäänyt liinan jälki.

Asiakkaan velvollisuus on reklamoida pesusta välittömästi auton vastaanoton yhteydessä henkilökunnalle, samassa yhteydessä asiakas ottaa pesun lopputuloksesta ja autosta yleiskuvat.
Nämä valokuvat ja kuvaukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@flypark.fi

Dokumentit käsitellään 7vrk sisällä.

Jos pesun jälki on selkeästi huono, hyvitämme seuraavassa pysäköinnissä pesun osuuden, joka on arvoltaan 15€, sitä ei hyvitetä erikseen rahana. Tästä hyvityksen osuudesta asiakas saa varaukseen liittyvät ohjeet sähköpostitse.

Palvelusta aiheutuneet reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen myynti@flypark.fi tai kirjeenä toimipisteeseen. Verkkosivulla on mahdollisuus jättää asiakaspalautetta.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Flypark/ JK-House Oy:tä vastaan yhtiön kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään yhtiön kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Flypark pidättää oikeuden virheen korjaamiseen. Virheen luonteen ja laadun perusteella arvioitu virhe korjataan myöntämällä kohtuullinen hinnanalennus, tai korvaamalla Flyparkin uudella pysäköinnillä tai palvelulla. Virheestä aiheutuvan korvauksen määrä on korkeintaan tilauksen/ varauksen hinta.

Flypark ei ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista tai ansionmenetyksestä, jotka ovat aiheutuneet virheestä.

Jos valitus/ reklamaatio on aiheeton, Flyparkilla on oikeus laskuttaa käytetyt työtunnit, sekä muu välitön materiaali ja oikeudelliset kustannukset asiakkaalta.

Kuljetus

Kuljetus sisältyy pysäköinnin kokonaishintaan välillä Flypark info - Flyparkille osoitetut pysäkit lentokentän terminaaleissa.

Pysäköinnin peruutus/ virheellinen varaus

Peruutus pitää tehdä aina kirjallisesti, sähköpostilla osoitteeseen myynti@flypark.fi 12h ennen pysäköintiajan alkamista. Tarvitsemme asiakkaan nimen, auton rekisterinumeron ja varausajankohdan.

Huom! Käyttämätöntä pysäköintiä ei hyvitetä.

Peruutettu pysäköinti jätetään odottamaan seuraavaa pysäköintiä (12kk) ns. pankkiin.
Tässä tapauksessa lähetämme asiakkaalle voucherin joka vastaa peruutetun pysäköinnin summaa. Se on käytettävä kokonaisuudessaan seuraavassa pysäköinnissä.

Jos et pääse lennolle, lähtevä lentosi on peruutettu tai myöhästyt lennolta.
Varauksesta vähennetään 20€ ja loppuosasta myönnämme voucherin jonka voi käyttää seuraavassa pysäköinnissä.

Jos asiakas haluaa peruuttaa pysäköinnin ja ei halua käyttää sitä uudelleen, pysäköinnin maksu hyvitetään tilille. Siitä vähennetään 15€ toimistomaksu. Maksuaika palautukselle on 14vrk.

Aikaisempi saapuminen:

Asiakas palaa matkalta sovittua aikaisemmin eikä auton pesua tai muita lisäpalveluja ole pystytty tekemään. Kun asiakas ei ole informoinut aikaistettua saapumista hyvissä ajoin (24h), hyvitys tulee pesusta + mahdollisista lisäpalveluista, vähennettynä -10€ (avainsäilö).
Erotuksesta myönnämme voucherin joka on käytettävissä seuraavassa pysäköinnissä.

Jos palaat aikaisemmin ja auto on pestynä hallissa mutta muiden autojen takana, palvelemme teitä mahdollisuuksien mukaisesti jossa huomioidaan muut matkustajat.
Voitte joutua odottamaan auton siirtoa jopa tunnin jos ette ole ilmoittaneet aikaisemmasta paluusta ajoissa (12h).

Peruutusehto: peruutuksista ja muutoksista perimme 15€ toimistomaksun!

Virheellinen varaus

Jos asiakkaan matka lyhenee, tai asiakas tehnyt virheellisen varauksen, muutoksista vähennämme 15€ toimistomaksun ja jos siitä jää vielä kompensoitavaa, myönnämme seuraavaan pysäköintiin voucherin tai käytetään lisäpalveluihin. Alle 30€ hyvityksiä emme tilitä asiakkaan tilille.

Muuta

Puheluiden hinnat 020 alkuisiin numeroihin on 8,35 cnt/puhelu + 16,69 cnt/ min Tekstiviesti veloitus operaattorin normaali veloitus.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Flypark käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Maksutavat

Varaus maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
 • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto
 • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
 • Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu Mobile Pay sekä Siirto

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai Master Card-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lisätietoja:
https://www.paytrail.com

Paytrail sopimusehdot:
https://www.paytrail.com/sopimukset-ja-ehdot

Asiakaspalvelu kuluttajille: 020 718 1830

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkokaupan palveluhinnasto määräytyy alkavan 24h jaksotuksen mukaan ja järjestelmä laskee automaattisesti oikean hinnan riippuen pysäköintiajasta sekä palvelupaketeista. Ovh hinnasto on nähtävänä Flypark infopisteessä osoitteessa Pyhtäänkorventie 2, Vantaa.

Laskutus

Yritysasiakas joka on rekisteröitynyt asiakkaaksemme saa laskun pysäköinnistä ja palveluista, maksuehto 14vrk varauksesta.
Yrityslaskutus on tarkoitettu aktiiviseen pysäköinnin käyttöön kuukausittain eikä sitä voi käyttää yksityismatkailussa.

TIETOSUOJA

Henkilötiedot

Uutta yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) aletaan soveltaa 25.5.2018 kaikkiin henkilötietoja käsitteleviin yrityksiin ja organisaatioihin. flypark.fi -palvelun ylläpitäjä JK-House Oy on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Kuvaamme tietosuojaselosteessa miten keräämme, käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilötietoja. Voimassa olevaan tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.

Turvallisuus internetissä

Maksukorttisi numeroa ja tietoja Flypark ei käsittele lainkaan.
Paytrail maksupalvelu käsittelee maksuun liittyviä tietoja. käsitellään turvallisen yhteyden kautta, ja voit olla varma siitä, että tietosi ovat turvassa. Verkkokaupassa käytämme SSL-salausprotokollaa. SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer ja tarkoittaa toimintoa, joka salaa kaiken ostajan ja myyjän välillä kulkevan tiedon.